RUMMO
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron świderek
mąka z pszenicy zwyczajnej, woda, przyprawa – kurkuma.
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Fusilli - świderek
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron świdry (fusili)
Makaron fusili (świderki)
Makaron świderki (eliche)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron warzywny (z soczewicy czerwonej) - świderki
Makaron warzywny (z zielonego groszku) - świderki
Makaron warzywny (z ciecierzycy) - świderki
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron razowy - świderki
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron świderki (eliche) w 2 min.
Makaron świderki
Makaron żytni razowy świderki (fusili) BIO
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron świderki FIT
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,39 zł
Makaron penne
Najniższa cena: 3,39 zł
Makaron kolanko duże
Najniższa cena: 3,39 zł
Makaron muszelki
Makaron 2-jajeczny nitka
Mąka pszenna (typ 650)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 9 -11 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.