NOVELLE
Makaron warzywny (z zielonego groszku) - świderki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100% z mąki z czerwonej soczewicy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Makaron warzywny Novelle posiada również wysoką zawartość białka. Jest wygodny w przygotowaniu, gdyż przygotowuje się go znacznie szybciej i łatwiej niż warzywo, z którgo pochodzi. Świetnie sprawdzi się w różnego rodzaju daniach, takich jak sałatki czy zapiekanki. Nasz makaron Novelle jest pyszny i zdrowy, doskonały również dla wegetarian!
źródło żelaza, miedzi i manganu
źródło błonnika pokarmowego
wysoka zawartość białka
mąka z soczewicy czerwonej
Produkt może zawierać gluten (pszenica, żyto) oraz jaja.
źródło żelaza, miedzi i manganu
źródło błonnika pokarmowego
wysoka zawartość białka
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 250
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 256
g
Średnia miara (e)
Wrzuć opakowanie - plastik/metal
5
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu po ugotowaniu.
Makaron warzywny (z zielonego groszku) - świderki
Makaron warzywny (z ciecierzycy) - świderki
Makaron razowy - świderki
Makaron razowy - spaghetti
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron świderki FIT
Czas gotowania 5 min 1. Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. 2. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. 3. Gotować 5 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. 4. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 4 minuty na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Novelle
Marka | Novelle |
V-Label (European Vegetarian Union)
Zdrowy Dzięki zawartości miedzi, która wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i pomaga chronić komórki przed stresem oksydacyjnym*. Fit Dzięki wysokiej zawartości białka, które przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej*. Wygodny Przygotowuje się go znacznie szybciej i łatwiej niż warzywo, z którego pochodzi. * Wystarczy spożyć 0,5 porcji (50 g ugotowanego makaronu) dziennie w celu uzyskania korzystnego działania. Do czego użyć makaronu z soczewicy czerwonej? Do każdego dania, do którego używasz zwykłego makaronu! Świetnie sprawdzi się w sałatkach i zapiekankach, polany sosem, a nawet w zupie!
Wyprodukowano w Polsce. Mąka z soczewicy czerwonej pochodzi z UE oraz spoza UE.