NOVELLE
Makaron razowy - spaghetti
Najniższa cena: 2,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Lubella Pełne Ziarno z orkiszem powstał dla osób ceniących i prowadzących zdrowy tryb życia. Produkuje się go z całego ziarna: łuski, bielma i zarodka. W efekcie jest cennym źródłem miedzi, manganu i fosforu.
Makarony Lubella są znane przede wszystkim z wyrobu produktów z tylko i wyłącznie wysokiej jakości zboża, a produkcja następuje tylko ze starannie przebranych ziaren. Makaron Pełne ziarno z orkiszem po ugotowaniu jest sprężysty, jędrny i nie skleja się.
Makaron Lubella pasuje doskonale do sałatek, zup i zapiekanek. Komponuje się świetnie z dodatkami warzywnymi, mięsnymi oraz licznymi sosami, a także na słodko (z sosem truskawkowym lub serem białym i cukrem – te potrawy znamy przede wszystkim z dzieciństwa). Lubella dzięki tradycyjnym sposobom wyrabiania ciasta, porcjowania go, a także późniejszego suszenia, w efekcie jest jednym z najczęściej wybieranych makaronów przez polskich konsumentów.
100% pełne ziarno
lepszy smak
Polska Marka
Makaron razowy - spaghetti
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron razowy - świderki
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 5,15 zł
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron Farfalle Integrale - kokardki pełnoziarniste
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron spaghetti
Makaron świdry (fusili)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 6,05 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Płatki śniadaniowe czekoladowe Muszelki Choco
Najniższa cena: 9,85 zł
Paluszki zakręcone z solą morską
Makaron łazanki (quadretti)
Najniższa cena: 5,15 zł
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 5,15 zł
Paluszki z solą
Paluszki z sezamem
Paluszki zakręcone z ząbkiem czosnku i ziołami
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 3,49 zł
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l wody. Możesz posolić. Wrzuć makaron, gotuj 4-6 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
| Marka | Lubella |
Podmarka Pełne Ziarno
Dlaczego nasz makaron smakuje tak dobrze? Dzięki specjalnemu procesowi mielenia ziarna, nasz makaron ma jaśniejszy kolor i lepszy, delikatniejszy smak. Spróbuj! Miedź i cynk pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego Fosfor i mangan przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia Wszystko to znajdziesz w każdej porcji makaronu Pełne Ziarno. Zgodnie z obowiązującą piramidą żywieniową, produkty pełnoziarniste to ważna część właściwie zbilansowanej diety. Spożywając 1 porcję (100 g) ugotowanego produktu dziennie dostarczasz organizmowi fosfor, żelazo, cynk, miedź i mangan, które pozwolą na uzyskanie deklarowanego efektu zdrowotnego. Pamiętaj, że zrównoważona dieta i aktywny tryb życia wpływają pozytywnie na zdrowie.
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Świdry z cukinią i łososiem w sosie cytrynowym Składniki: makaron Lubella Pełne Ziarno Świdry z orkiszem 200 g 1 mała cukinia 150 g filet z łososia około 300 g 1 mała cebula Sos: 200 ml śmietanki 30%, szczypta suszonego imbiru, sól, pieprz, skórka z połowy cytryny, sok z 1 małej cytryny, tymianek do posypania. Dodatkowo: 2 łyżki oliwy z oliwek. Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 20 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odcedzając zostaw 1 szklankę wody. Przygotuj dodatki! Na rozgrzanej oliwie zeszklij pokrojoną cebulę, dodaj cukinię pokrojona w plastry i podsmaż do miękkości (ok. 2 min). Na koniec dopraw szczyptą soli. Do cukini wlej śmietankę, dopraw pieprzem, imbirem, sokiem oraz skórką z cytryny i doprowadź do wrzenia. Na koniec dodaj rybę pokrojona na mniejsze kawałki. Połącz i ciesz się smakiem! Makaron podawaj z gorącym sosem. Posyp tymiankiem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów