Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Polska Marka
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron gniazda nitki (nidi capellini)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 4,89 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron świdry (fusili)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 4,39 zł
2% więcej
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Najniższa cena: 4,99 zł
10% taniej
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Płatki śniadaniowe czekoladowe Muszelki Choco
Najniższa cena: 9,39 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 3-4 minuty, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 i 1/3 szklanki makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Zupa grzybowa z marchewką i makaronem Składniki: makaron Lubella nitki cięte 200 g bulion 800 ml grzyby świeże lub mrożone 200 g marchew 2 sztuki cebula natka pietruszki Dodatkowo: 2 łyżki masła, sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 50 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Cebulę zeszklij na maśle. Dodaj pokrojone grzyby i je podsmaż. Zalej bulionem, dodaj pokrojoną w plasterki marchew i gotuj 25 minut. Połącz i ciesz się smakiem! Dopraw solą i pieprzem. Posyp natką pietruszki. Podawaj z makaronem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów