MELISSA Primo Gusto
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron 2 jajeczny skierowany do konsumentów tradycyjnego, domowego makaronu. Jest doskonałym dodatkiem do zup, który idealnie się z nimi komponuje tworząc wyśmienite danie. Do jego produkcji używane są najwyższej jakości surowce.
Mąka z pszenicy zwyczajnej, masa jajowa pasteryzowana (19%), kurkuma.Alergeny: pszenica, jaja.
Alergeny: pszenica, jaja.
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,85 zł
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,95 zł
16% taniej
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Najniższa cena: 4,99 zł
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron puntine (kuleczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Makaron cavatappi (korkociąg)
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 7,99 zł
Tortellini z serem
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron casarecce (skrętki)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron w kształcie ryżu
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron fusilli (świderki)
Makaron UN GESTO D'AMORE (w kształcie serc)
Makaron tagliatelle
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron świderki - dla diabetyków
Kluseczki ziemniaczane
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron kluseczki 2-jajeczne
Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 9-15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.