ZŁOTY ŁAN
Makaron 2-jajeczny nitka
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron jajeczny w kształcie gwiazdek.
Makaron 2-jajeczny nitka
Najniższa cena: 2,99 zł
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,49 zł
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron gwiazdki
Makaron świderki (4-jajeczny)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron krajanka
Makaron krajaneczka
Makaron lasagne jajeczny (płaty)
Najniższa cena: 17,99 zł
Makaron w kształcie ryżu
Makaron spaghetti
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron świdry (fusili)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron świderki (eliche)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron kokardki (farfalle)
Makaron Lasagne (płaty)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron gniazda wstążki (nidi tagliatelline)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,49 zł
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron przelej zimną wodą i odcedź.
Lubella Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
ulepszona receptura
czas gotowania: 6 min
Lubella
Marka | Lubella |
Podmarka Jajeczna
Nazwa funkcjonalna Makaron
Wariant gwiazdki
Lubella Tradycja od 1881
Zupa jarzynowa z pulpecikami z indyka Potrzebujesz: Makaron Lubella Jajeczna Gwiazdki 250 g Mięso mielone z indyka 300 g Fasolka szparagowa 100 g Brokuł 1 szt. Marchew 200 g Zielony groszek 100 g Olej słonecznikowy 2 łyżki Koperek ½ pęczka Woda 4 litry Sól i pieprz do smaku 1. Na pierwszy ogień... Mięso mielone dopraw posiekanym koperkiem, solą i pieprzem. Ulep z niego kulki o średnicy 4 cm i obsmaż przez 5 minut na rozgrzanej patelni z olejem. 2. W międzyczasie... Fasolki przekrój na pół. z brokułu wytnij różyczki, a marchew utrzyj na tarce. Zagotuj wodę i dodaj wszystkie warzywa oraz indyka z patelni. Gotuj przez 30 minut na małym ogniu. Następnie dopraw solą i pieprzem 3. To już prawie meta! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź, rozłóż na talerz i zalej zupą. Podawaj z siekanym koperkiem. Poszło Ci świetnie! Brawo! Zainspiruj się! - www.uwielbiam.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów