LUBELLA Jajeczna
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron jajeczny w kształcie gwiazdek.
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Makaron gwiazdki
Makaron świderki (4-jajeczny)
Makaron Spaghetti (świeży)
Najniższa cena: 9,25 zł
Makaron Spätzle (typu niemieckiego)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 4,89 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron świdry (fusili)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 4,39 zł
2% więcej
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Najniższa cena: 4,99 zł
10% taniej
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Płatki śniadaniowe czekoladowe Muszelki Choco
Najniższa cena: 9,39 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 4,39 zł
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron przelej zimną wodą i odcedź.
Lubella Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
ulepszona receptura
czas gotowania: 6 min
Lubella
Marka | Lubella |
Podmarka Jajeczna
Nazwa funkcjonalna Makaron
Wariant gwiazdki
Lubella Tradycja od 1881
Zupa jarzynowa z pulpecikami z indyka Potrzebujesz: Makaron Lubella Jajeczna Gwiazdki 250 g Mięso mielone z indyka 300 g Fasolka szparagowa 100 g Brokuł 1 szt. Marchew 200 g Zielony groszek 100 g Olej słonecznikowy 2 łyżki Koperek ½ pęczka Woda 4 litry Sól i pieprz do smaku 1. Na pierwszy ogień... Mięso mielone dopraw posiekanym koperkiem, solą i pieprzem. Ulep z niego kulki o średnicy 4 cm i obsmaż przez 5 minut na rozgrzanej patelni z olejem. 2. W międzyczasie... Fasolki przekrój na pół. z brokułu wytnij różyczki, a marchew utrzyj na tarce. Zagotuj wodę i dodaj wszystkie warzywa oraz indyka z patelni. Gotuj przez 30 minut na małym ogniu. Następnie dopraw solą i pieprzem 3. To już prawie meta! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź, rozłóż na talerz i zalej zupą. Podawaj z siekanym koperkiem. Poszło Ci świetnie! Brawo! Zainspiruj się! - www.uwielbiam.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów