LUBELLA
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lubella łazanki to forma makaronu doskonale znana w polskich kuchniach, głównie za sprawą połączenia z kapustą, grzybami czy mięsem. Małe kwadraciki wspaniale sprawdzają się również jako dodatek do zup.
Polski Producent
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron dla dzieci - dinozaury bezglutenowy BIO
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Najniższa cena: 7,19 zł
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron Orecchiette
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron Corals - kolanko
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron muszelki
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron kolanko duże
Makaron spaghetti
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron świdry (fusili)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron świderki (eliche)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,49 zł
Makaron kokardki pełnoziarniste (farfalle)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron kokardki (farfalle)
Makaron Lasagne (płaty)
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 5-7 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 3/4 szklanki makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Łazanki z kiełbasą i cukinią na ostro Składniki: makaron Lubella Łazanki 200 g kiełbasa chorizo 80 g lub kabanos 150 g 1 cukinia chili około 4 cm natka pietruszki Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 20 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Kiełbasę pokrój w plasterki i podsmaż ją chwilę na suchej patelni. Na tłuszczu z kiełbasy podsmaż cukinię pokrojoną w plasterki. Papryczkę chili oraz pietruszkę drobno posiekaj. Połącz i ciesz się smakiem! Cukinię wymieszaj z ugotowanym makaronem, kiełbasą, posiekaną papryczką chili i natką pietruszki. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów