RANA
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najwyższej jakości makaron wyprodukowany w 100% z semoliny z pszenicy durum. Może być dodatkiem do zup, omletów oraz wielu innych dań. Swój wyjątkowy smak oraz wartości odżywcze makarony sygnowane znakiem towarowym Barilla biorą jedynie z specjalnie wyselekcjonowanych naturalnych składników pochodzących z najlepszych farm ekologicznych. Dzięki swoim wyjątkowym walorom smakowym oraz delikatnej fakturze makarony Barilla cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem ze strony milionów klientów.
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać soję i gorczycę.
Wymiar liczbowy 500
Whole Packaging | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Italy |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 518
g
Średnia miara (e)
6
Opakowanie zawiera około 6 porcji po 80 g.
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 4,99 zł
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 8,95 zł
33% taniej
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Najniższa cena: 12,79 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Najniższa cena: 5,79 zł
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,99 zł
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac)
Makaron tagliatelle z sepią
Najniższa cena: 36,49 zł
26% taniej
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron bavette
Makaron świeży udon
Makaron świeży ramen
Makaron Vermicelli ryżowy
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Makaron puntine (kuleczki)
Makaron konjac udon BIO
Makaron konjac lasagne BIO
Makaron gwiazdki
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron dla dzieci - Muminki
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron alfabeto - literki (100% z pszenicy durum)
Tortellini z serem
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Makaron Tagliatelle A Nido (z pszenicy durum)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron castellane
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Barilla
Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Makaron Bavette ma kształt długich, płaskich i wąskich nitek. Ta forma pasty pochodzi z Ligurii, gdzie powietrze pachnie słoną bryzą oceanu i aromatem pysznego jedzenia.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com