MUTTI
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,05 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos Aglio czyli sos pomidorowy z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami to receptura przywołująca na myśl najlepsze składniki włoskiej kuchni: dojrzałe pomidory, aromatyczny czosnek i zioła. Sos doskonale komponuje się z wieloma formami makaronów takimi jak na przykład Penne Rigate czy Farfalle.
woda
koncentrat pomidorowy 26 %
pulpa pomidorowa 13 %
odtworzona cebula
odtworzony czosnek 3,7 %
czerwone wino 3 %
cukier
sól
oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
pietruszka 0,45 %
ocet winny
oregano 0,07 %
Bezglutenowy
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 400
Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 614
g
Średnia miara (e)
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
Wymagana wysokość na półce135
Wymagana szerokość na półce75
Wymagana głębokość na półce75
Wysokość135
Szerokość75
Głębokość75
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,05 zł
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,75 zł
Sos słodko-kwaśny
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Najniższa cena: 8,49 zł
Passata Classica
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos do spaghetti z oregano
Najniższa cena: 6,79 zł
Passata basilico (przecier pomidorowy z bazylią)
Sos spaghetti
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Passata Rustica z czosnkiem
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z bazylią
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku
Sos do pizzy
Passata pomidorowa BIO
Pulpa pomidorowa BIO
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Sos do spaghetti bolognese
Passata pomidorowa BIO
Sos do makaronu z pieczarkami
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: Patrz wieczko.
5
375 ml e
Podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Barilla
Marka | Barilla |
100% włoskich pomidorów w połączeniu z czosnkiem i ziołami - idealny, prosty i aromatyczny sos gotowy do spożycia lub baza do sosów mięsnych. Jak wszystkie inne sosy Barilla, również i ten produkowany jest bez dodatku konserwantów i barwników Oprócz czosnku, znajduje się w nim pietruszka i oregano, które dają mu niepowtarzalny charakter.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaSos pomidorowy z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami
WariantAglio