MUTTI
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,05 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do makaronu Napoletana - pomidorowy z cebulą i ziołami
.
pulpa pomidorowa 66 %
koncentrat pomidorowy 10 %
cebula 7 %
woda
marchewka 3,5 %
olej słonecznikowy
cukier
sól
czosnek
tymianek 0,4 %
szczypiorek 0,2 %
pietruszka 0,2 %
aromat
czarny pieprz
BEZGLUTENOWY
Bezglutenowy
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Produkt bezglutenowy.
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 614
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Kraj produkcji | Włochy |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
Wymagana wysokość na półce135
Wymagana szerokość na półce75
Wymagana głębokość na półce75
Wysokość135
Szerokość75
Głębokość75
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,05 zł
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,75 zł
Sos słodko-kwaśny
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Najniższa cena: 8,49 zł
Passata Classica
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos do spaghetti z oregano
Najniższa cena: 6,79 zł
Passata basilico (przecier pomidorowy z bazylią)
Sos spaghetti
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Passata Rustica z czosnkiem
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z bazylią
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku
Sos do pizzy
Passata pomidorowa BIO
Pulpa pomidorowa BIO
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Sos do spaghetti bolognese
Passata pomidorowa BIO
Sos do makaronu z pieczarkami
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: na wieczku.
5
380 ml e
Sposób przyrządzania: podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli
Czas przygotowania potrawy: około 13 minut
Barilla
Marka | Barilla |
Po otwarciu podgrzej lekko sos, a następnie pomieszaj ze świeżo ugotowanym i odsączonym makaronem, np. Spaghetti. Sos Napoletana może być stosowany jako podstawowy sos makaronu lub jako dodatek do dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaSos do makaronu pomidorowy z cebulą i ziołami
WariantNapoletana
Włochy