MELISSA Primo Gusto
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 6,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do makaronu Napoletana - pomidorowy z cebulą i ziołami
.
pulpa pomidorowa 66 %
koncentrat pomidorowy 10 %
cebula 7 %
woda
marchewka 3,5 %
olej słonecznikowy
cukier
sól
czosnek
tymianek 0,4 %
szczypiorek 0,2 %
pietruszka 0,2 %
aromat
czarny pieprz
BEZGLUTENOWY
Bezglutenowy
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Produkt bezglutenowy.
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 614
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Kraj produkcji | Włochy |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
Wymagana wysokość na półce135
Wymagana szerokość na półce75
Wymagana głębokość na półce75
Wysokość135
Szerokość75
Głębokość75
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 6,65 zł
Passata (sos pomidorowy)
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,25 zł
Passata Classica
Najniższa cena: 8,49 zł
Pulpa pomidorowa BIO
Najniższa cena: 13,79 zł
Sos do spaghetti bolognese
Najniższa cena: 13,79 zł
Passata basilico (przecier pomidorowy z bazylią)
Sos chiński
Passata (przecier pomidorowy)
Sos słodko-kwaśny
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy do pizzy
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z bazylią
Passata Rustica z czosnkiem
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Sos do pizzy
Pulpa pomidorowa z bazylią BIO
Sos warzywny do leczo
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Passata pomidorowa BIO
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Sos pomidorowy z serem mascarpone
Sos pomidorowy z oliwkami i czosnkiem
Sos pomidorowy z bazylią
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: na wieczku.
5
Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
380 ml e
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
Po otwarciu podgrzej lekko sos, a następnie pomieszaj ze świeżo ugotowanym i odsączonym makaronem, np. Spaghetti. Sos Napoletana może być stosowany jako podstawowy sos makaronu lub jako dodatek do dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Sposób przyrządzania: podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli
Czas przygotowania potrawy: około 13 minut
Nazwa funkcjonalnaSos do makaronu pomidorowy z cebulą i ziołami
WariantNapoletana
Włochy
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów