BARILLA
Makaron gnocchi
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonałe do wszelkich sosów pomidorowych: od prostego, pachnącego bazylią aż do bogatszego ragù mięsnego, ponieważ dzięki wklęsłemu kształtowi dobrze połączą się ze wszystkimi składnikami sosu.
Makaron gnocchi
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron lasagne
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 11 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni, Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni, Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Doskonałe do wszelkich sosów pomidorowych: od prostego, pachnącego bazylią aż do bogatszego ragù mięsnego, ponieważ dzięki wklęsłemu kształtowi dobrze połączą się ze wszystkimi składnikami sosu.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów