RUMMO
Makaron fusilli (świderki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Orecchiette Casa Milo to autentyczny włoski makaron prosto z Apulii, regionu słynącego z najlepszych receptur kulinarnych. Wytwarzany wyłącznie z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, zachwyca sprężystą konsystencją i głębokim smakiem.
Charakterystyczny kształt małych „uszek” z delikatnymi rowkami sprawia, że sos doskonale wnika w każdą zagłębioną powierzchnię, zapewniając maksymalne połączenie smaków. Dzięki temu Orecchiette to idealna baza do dań z brokułami, sosem pomidorowym, mięsem, grzybami czy owocami morza.
To prawdziwy włoski makaron, tworzony z dbałością o tradycję, który zamieni każdą potrawę w kulinarną podróż do południowych Włoch. Niezastąpiony w kuchni miłośników oryginalnych smaków i prostoty na najwyższym poziomie.
Makaron fusilli (świderki)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,49 zł
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,49 zł
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 6,99 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Tortellini z serem
Najniższa cena: 9,65 zł
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron cavatappi (korkociąg)
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Najniższa cena: 6,19 zł
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron casarecce (skrętki)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron Orecchiette
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z szynką
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron świderki - dla diabetyków
Czas gotowania: 11-13 minut
1- Włóż makaron do dużego garnka z wrzącą wodą (1 litr wody na 100 g makaronu)
2- Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj, mieszając od czasu do czasu.
3- Krótszy czas gotowania skutkuje bardziej „al dente” (twardą) konsystencją.
4- Gdy makaron będzie ugotowany, odcedź go i podawaj natychmiast.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów