WINIARY
Sos amerykański barbecue z syropem z palonego cukru
Najniższa cena: 8,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos meksykański.
Sos warzywny z dodatkiem fasoli czerwonej, papryki i kukurydzy. Produkt pasteryzowany.
Sos amerykański barbecue z syropem z palonego cukru
Najniższa cena: 8,79 zł
Sos słodko-kwaśny
Sos słodko-kwaśny z przecierami owocowymi (łagodny)
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos indyjski w stylu Korma
Sos włoski
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Sos słodko - kwaśny
Sos meksykański
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Sos curry korma łagodny (z kokosem)
Konfitura z czerwonej cebuli
Sos seczuański - chilli fusion
Sos orientalne curry (pikantny)
Sos Cacio e Pepe (na bazie sera owczego Pecorino i czarnego pieprzu)
Sos Ricotta e Pistacchio (na bazie sera ricotta i pistacji)
Flaczki w rosole
Flaczki po zamojsku
Gołąbki w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie koperkowym
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Pulpety w sosie pomidorowym
Sos do spaghetti z oregano
Bigos
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Sposób przygotowania: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem ryżu.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów