LUBELLA
Makaron spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum
Może zawierać soję i gorczycę.
Może zawierać: soję i gorczycę
Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 506
g
Średnia miara (e)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti grossi
Makaron linguine
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti w 2 min
Gnocchi ziemniaczane
Makaron fusilli (świderki)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron tagliatelle
Makaron linguine
Czas gotowania: 11 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Najlepiej spożyć przed: data z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której makaron podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente, czyli półtwardy. Zawiera ponad 14 % białka. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania) i jest wytłaczany poprzez formy z brązu. W wyniku ich zastosowania powstaje sprężysty, niesklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem.