Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron spaghetti grossi
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron spaghetti BIO
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron spaghettini
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron linguine
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Najniższa cena: 11,79 zł
26% taniej
Czas gotowania: 11 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Najlepiej spożyć przed: data z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której makaron podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente, czyli półtwardy. Zawiera ponad 14 % białka. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania) i jest wytłaczany poprzez formy z brązu. W wyniku ich zastosowania powstaje sprężysty, niesklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów