PUTKA
Szarlotka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aromatyczne polskie jabłka, przyprawione cynamonem, na kruchym, maślanym spodzie z delikatną kruszonką.
masa jabłkowa 65,0% [jabłko 85%, cukier, woda, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana E1422, aromat jabłkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja aromatyzująca: cynamon, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy], mąka PSZENNA, MASŁO, cukier, skrobia ziemniaczana, masa JAJOWA, śmietana (MLEKO), proszek do pieczenia [substancje spulchniające: E450, E500; mąka PSZENNA], cukier puder substancja konserwująca: E202, E282.. Produkt może zawierać łubin, orzeszki arachidowe i inne orzechy, nasiona sezamu i soję.
Produkt zawiera gluten, mleko, jaja. Produkt może zawierać łubin, orzeszki arachidowe i inne orzechy, nasiona sezamu, soję.
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Makowiec
Wianek z białym makiem
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Sernik
Słony karmel z orzechami
Keks
Sękacz Królewski kostki w polewie
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Szarlotka Babci Hani
Mini sernik
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Sękacz Królewski w polewie
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Kostka marchewkowa
Sękacz Królewski
Chleb bakaliowy ze śliwką
Sernik z wiśniami
Makowiec Babci Hani
Keks
Ciasto marchewkowe
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto kakaowo-bananowe
Eklerki mini pistacjowe
Eklerki mini w czekoladzie
Słony karmel z orzechami
Wafle krówkowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Pączek z malinami i śmietanką
Pączek z pistacją
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Kokosanki
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Cannoli pistacjowe
Cannoli malinowe
Croissant maślany pistacjowy
Croissant malinowy
Przechowywać w temperaturze od 0 do 6 st. C
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.