PUTKA
Szarlotka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kakaowy spód z dodatkiem masy serowej, wykończony nadzieniem wiśniowym.
Składniki: ser twarogowy 44,7% [MLEKO, ŚMIETANKA, kultury bakterii fermentacji mlekowej], woda, wiśnia w żelu 12,1% [wiśnie drylowane (60%), cukier, skrobia modyfikowana, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sól], cukier, masa JAJOWA, rafinowany olej rzepakowy, mąka PSZENNA, cukier wanilinowy, MASŁO, śmietanka [śmietanka (MLEKO), substancja zagęszczająca: karagen], kakao, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia [substancje spulchniające: E450, E500; mąka PSZENNA]. Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE i inne ORZECHY, nasiona SEZAMU, SOJĘ.
Produkt zawiera mleko, gluten, jaja.
Produkt może zawierać nasiona sezamu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, łubin, soję.
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Makowiec
Wianek z białym makiem
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Sernik
Słony karmel z orzechami
Keks
Sękacz Królewski kostki w polewie
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Szarlotka Babci Hani
Mini sernik
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Sękacz Królewski w polewie
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Kostka marchewkowa
Sękacz Królewski
Chleb bakaliowy ze śliwką
Sernik z wiśniami
Makowiec Babci Hani
Keks
Ciasto marchewkowe
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto kakaowo-bananowe
Eklerki mini pistacjowe
Eklerki mini w czekoladzie
Słony karmel z orzechami
Wafle krówkowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Pączek z malinami i śmietanką
Pączek z pistacją
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Kokosanki
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Cannoli pistacjowe
Cannoli malinowe
Szarlotka Babci Hani
Croissant maślany pistacjowy
Przechowywać w temperaturze od 0 do 6 st. C
Produkt gotowy do spożycia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.