ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny ( 2% tł.) w butelce
mleko częściowo odtłuszczone pasteryzowane, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
zawiera: mleko
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir Łowicki
Kefir luksusowy
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir sokólski
Kefir sojowy naturalny BIO
Kefir naturalny
Kefir kozi BIO
Kefir pitny naturalny
Masło extra 82% tłuszczu
Śmietana (18% tł.)
Śmietana (12% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Mleko UHT (1,5% tł.)
MLEKO UHT 3,2%
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser żółty Edamski ( plastry)
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny
Serek Wiejski
Twaróg półtłusty
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C