SOKOŁÓW
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Orientalny smak to gwarancja pysznego dania, również dla wegetarian. W naszym wyjątkowym wegetariański a’la kurczaku odnajdziecie pyszny kremowym sosem Tikka Masa, który swoją pożywność zawdzięcza dodatkowi soji.
Takie połączenie smaków to kwintesencja kuchni azjatyckiej w wegetariańskim wydaniu.
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Klopsiki z królika w sosie pomidorowym
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie BBQ z ryżem
Kurczak w sosie toskańskim z makaronem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kotlet drobiowy z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Kotlet de volaille z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Mac&Cheese z kurczakiem
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Klopsiki drobiowe w sosie włoskim
Klopsiki drobiowe w sosie z chorizo
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Kurczak po azjatycku z makaronem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie toskańskim z makaronem
Kurczak w sosie BBQ z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Mac&Cheese z kurczakiem
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Kurczak po azjatycku z makaronem
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na boku tacki. Przechowywać w suchym i chódnym miejscu. Po otwarciu w lodówce i spozyć w ciągu 24 godzin
W kuchence mikrofalowej (800 W): zdejmij papierową owijkę, następnie nakłuj folię i podgrzewaj przez około 3 minuty.
Na patelni, w garnku: zawartość talerzyka podgrzewaj przez 10 minut.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów