GRZYBKI
Chleb dyniowy

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z płatkami ziemniaczanymi i cebulą smażoną o charakterystycznym smaku i aromacie, świetnie sprawdza się zarówno, jako baza do kanapek jak i uzupełnienie innych potraw np. z grilla. Chleb jest wypiekany na kamieniu, dzięki czemu ma idealnie chrupiącą skórkę i wilgotny miękisz. Dodatek zakwasów pozwala w naturalny sposób przedłużyć świeżość pieczywa.
Chleb dyniowy
Chleb razowy ze śliwką
Chleb Słonecznikowy - krojony
Chleb graham
Chleb Jana - krojony
Chleb Danuty - krojony
Chleb Hetman - krojony
Chleb Magnat - krojony
Chleb Gruboziarnisty - krojony
Chleb Słonecznikowy
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Ciabatta z oliwkami
Chleb z figą i orzechami
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Paluszek śniadaniowy
Bułka ziemniaczana jasna
Croissant
Podpłomyk z kiełkami żyta
Trójkąt z jabłkiem
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Chleb Słowiański
Bagietka korzenna mała
Bułka z mąką graham
Bagietka
Rogal z kruszonką
Rogal z makiem
Bułka śniadaniowa fintes
Rogal wieloziarnisty
Wstążka czekoladowa
Chleb Farmera - krojony
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20° C, do 24 godzin od momentu produkcji.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów