HOUSE OF ASIA
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron vermicelli to prosty kształt, prosty skład i jeszcze prostsze przygotowanie. Ma postać cienkich, długich nitek. Jest jednym z podstawowych składników kuchni azjatyckich. Lekkostrawny i zdrowy, zapewnia energię na cały dzień. Prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny. Wspaniale chłonie sosy, pozostaje sprężysty.
naturalnie bezglutenowy
kuchnia chińska
mąka ryżowa 100 %
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Typ | Torba |
Waga brutto 212
g
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron Ramen
Makaron ryżowy (5 mm)
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Sos Teriyaki (gęsty)
Ocet ryżowy
Sos rybny
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od słońca, w zamkniętym opakowaniu do końca daty trwałości.
Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez około 5 minut. Przepłucz zimną wodą i odcedź.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Polędwiczki wieprzowe z makaronem Vermicelli i warzywami Składniki - 1/2 opakowania makaronu Vermicelli - 1 słoik warzyw do woka 330 g - 3 łyżki sosu sojowego ciemnego - 2 łyżki oleju - 150 g polędwiczki wieprzowej pokrojonej w cienkie plastry - 2 łyżki pokrojonego szczypiorku Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Warzywa wypłucz w zimnej wodzie. 3. Na średnim ogniu rozgrzej olej i smaż mięso po 2 minuty z każdej strony. Dodaj warzywa i krótko podsmaż. 4. Dodaj makaron oraz sos sojowy. Wymieszaj i smaż przez 2 min. 5. Posyp pokrojonym szczypiorkiem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów