BARTOLINI
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MAKARON (RYŻOWY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g
wegański i ekologiczny
bez glutenu
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron Ramen
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Makaron z suszonymi warzywami dla dzieci (semolinowy) - farma BIO
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka powyżej (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym (maksymalnie 25 °C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych. Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii produkcyjnej (nadruk na boku opakowania na folii).
Maks. temp. °C 25
ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo spoza UE
Wyprodukowano dla P.P.H. „TABIT" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock tel. +48 22 7890633 biuro@bartolini.com.pl
Bartolini
Marka | Bartolini |
Podmarka Bez
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Świadomy wybór bezglutenowy wegański ekologiczny produkt z długim terminem - 3 lata od produkcji
Firma Rodzinna
Zastrz. W UPRP. R. 200284
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów