DELECTA
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
skrobia
aromat
barwnik: karoteny
ekstrakt z wanilii
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez cukru
Bez cukru
Barwniki | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 40
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
4
ok. 530 g produktu po przyrządzenia (4 porcje)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Budyń o smaku waniliowego ciasteczka (bez cukru)
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO
Cukier wanilinowy
Drożdże instant
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Kisiel gładki o smaku malinowym
Drożdże do pizzy
Cukier wanilinowy
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Cukier z wanilią
Galaretka mleczna o smaku malin
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Soda oczyszczona
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Aromat do ciast migdałowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem/Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
Delecta
Marka | Delecta |