PUTKA
Szarlotka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kremowe ciasto z delikatnymi biszkoptami, przełożonymi kremem pistacjowym i
kremem brulee z porzeczkową żelką, wykończone pistacją i płatkami róż.
Składniki: śmietanka 36,8 % [ŚMIETANKA (MLEKO), substancja zagęszczająca: karagen], krem pistacjowy 18 % [cukier, oleje i tłuszcze roślinne nieuwodornione (oleje:
słonecznik, tłuszcze: palmowy), PISTACJE 15 %, MLEKO odtłuszczone w proszku, SERWATKA w proszku (z MLEKA), LAKTOZA, barwniki: antocyjany, kurkumina, betakaroten,
emulgator: E 322, aromat: naturalny aromat (zawiera NASIONA SEZAMU), wanilina], woda, czerwona porzeczka, masa JAJOWA, nadzienie czerwona porzeczka
[czerwone porzeczki 60 %, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancja wiążąca: E 327, koncentrat z marchwi, naturalny aromat, regulator kwasowości: E 331, substancja
zagęszczająca: E 418, substancja konserwująca: E 202], cukier, krem brulee [cukier, skrobia modyfikowana, skrobia PSZENNA, MLEKO w proszku odtłuszczone, JAJA w proszku,
substancja zagęszczająca (karagen), aromat, barwnik (karoteny)], krem budyniowy [cukier, skrobia (ziemniaczana, kukurydziana), MLEKO w proszku pełne, serwatka w proszku (z
MLEKA), ekstrakt z marchwi, aromaty naturalne (waniliowy, maślany)], mąka PSZENNA, galaretka o smaku truskawkowym [cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: E 330,
barwniki: E 163, E 100, aromat], rafinowany olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, żelatyna wieprzowa, dodatek wypiekowy [cukier, woda, emulgatory: E 471, E 475, E 470a, etanol],
cukier wanilinowy, proszek do pieczenia [substancje spulchniające: E 450, E 500; mąka PSZENNA], ORZECHY PISTACJOWE, płatki róży. Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE, SOJĘ.
Produkt zawiera GLUTEN, MLEKO, JAJA, NASIONA SEZAMU, ORZECHY PISTACJOWE
Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE, SOJĘ.
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Makowiec
Wianek z białym makiem
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Sernik
Słony karmel z orzechami
Keks
Sękacz Królewski kostki w polewie
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Szarlotka Babci Hani
Mini sernik
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Sękacz Królewski w polewie
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Kostka marchewkowa
Sękacz Królewski
Chleb bakaliowy ze śliwką
Sernik z wiśniami
Makowiec Babci Hani
Keks
Ciasto marchewkowe
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto kakaowo-bananowe
Eklerki mini pistacjowe
Eklerki mini w czekoladzie
Słony karmel z orzechami
Wafle krówkowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Pączek z malinami i śmietanką
Pączek z pistacją
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Kokosanki
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Cannoli pistacjowe
Cannoli malinowe
Szarlotka Babci Hani
Croissant maślany pistacjowy
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do 6 °C
Produkt gotowy do spożycia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.