Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bulion z karpia BIO to morze kulinarnych możliwości. Ten delikatny bulion rybny nadaje się zarówno do samodzielnego picia, jak i jako dodatek do rozmaitych potraw. Będzie idealny na poranne wzmocnienie – szklanka ciepłego bulionu sprawi, że dzień rozpocznie się smacznie i przyjemnie dla naszego żołądka. Ponadto sprawdzi się w roli gotowego obiadu lub będzie wartościową podstawą do innych zup czy bardziej wyrafinowanych sosów. Za posiłek na bazie bulionu podziękują nam także cera, włosy, stawy oraz kości, bo to naturalne źródło kolagenu. Mały zapas bulionu z karpia BIO to stały element naszej domowej spiżarki – na wypadek gdyby naszła nas ochota na gotowanie lub potrzeba, aby się szybko wzmocnić!

Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Rosół warzywny bezglutenowy
Zupa meksykańska z fasolą i kukurydzą
Bulion z karpia (kolagenowy) BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Rosół kolagenowy rybny
Zupa ogórkowa bezglutenowa
Zupa pomidorowa z ryżem (bezglutenowa)
Zupa dyniowa
Zupa pomidorowa
Rosół warzywny z shiitake
Karp w sosie słodko-kwaśnym BIO
Najniższa cena: 31,99 zł
Karp w galarecie miodowej BIO
Pulpety z karpia w sosie pomidorowym BIO
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Po otwarciu słoja przelać jego zawartość do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury.
Bulion można spożywać jako samodzielny napój bądź jako bazę do zup i innych dań.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów