PRYMAT
Pieprz biały mielony

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
gwarancja jakości
Pieprz biały mielony
Pieprz biały mielony
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do dań z fasoli
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Curry - mieszanka przypraw
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Pieprz biały rośnie na tym samym pnączu, co pieprz czarny, jest tylko później zrywany, gdy nabierze czerwonej barwy. Ale żeby stał się biały, a właściwie szarożółty, musi być moczony w wodzie, suszony i delikatnie obierany z wierzchniej skórki. Ponowne suszenie jasnego jądra pieprzu daje mu łagodniejszy smak i intensywniejszy zapach od pieprzu czarnego. Biały pieprz pasuje do lekkich białych potraw: drobiu, pasztetów, serów, a także deserów. Czy wiesz, że... pieprz to około 700 rozmaitych gatunków roślin? Charakterystyczny ostry smak mają nie tylko ich owoce i nasiona, ale tez liście, tak jak w przypadku Hoja Santa, czyli świętego pieprzu.
Zapakowano w Polsce