PRIPRAVKA
Pieprz ziołowy (poddany obróbce parą)
Najniższa cena: 2,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pośród bogatej gamy przypraw Kamis nie mogło oczywiście zabraknąć pieprzu ziołowego. KAMIS Pieprz ziołowy to fantastyczny dodatek do mięs, zup, sosów, sałatek oraz większości dań jarskich. Pamiętać należy, ze do potraw mięsnych należy go dodawać na samym początku przyrządzania, w pozostałych przypadkach pod koniec. Pieprz ziołowy wspaniale wydobędzie głębie smaku twoich potraw. Jeśli nie masz w swoich zbiorach pieprzu ziołowego koniecznie go kup. Jeśli już masz pieprz ziołowy zrób większe zapasy tej przyprawy- z pewnością się przyda.
100 % naturalnych składników dla uzyskania pełni smaku i aromatu
Pieprz ziołowy (poddany obróbce parą)
Najniższa cena: 2,59 zł
Pieprz ziołowy mielony
Pieprz ziołowy mielony XL
Pieprz ziołowy
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zapiekanka z kaszy jaglanej Przygotowanie 30 min + czas studzenia Gotowanie 30 min Porcje 4 Składniki: 300 g kaszy jaglanej 2 jaja 2 łyżki pomidorów suszonych z czosnkiem i bazylią Kamis 250 g pieczarek pokrojonych w plastry 1 łyżka oleju 1 mały brokuł 2 pomidory pokrojone w cienkie plastry 150 g tartego żółtego sera 2 łyżeczki pieprzu ziołowego Kamis sól do smaku 1. Kaszę gotuj w 600 ml wody na wolnym ogniu pod przykryciem przez 12 min. odstaw na 15 min, wystudź. 2. Do kaszy dodaj suszone pomidory, 2 jaja, dopraw solą i dokładnie wymieszaj. 3. Z kaszy formuj za pomocą papieru do pieczenia podłużne blaty (20 cm x 8 cm o grubości ok. 1 cm) zapiecz je w piekarniku przez 15 min w temperaturze 180 °C. 4. Równocześnie podsmaż pieczarki i zblanszuj brokuł. 5. Na blatach układaj pieczarki, pokrojony na drobne kawałki brokuł i pomidory. 6. Oprósz pieprzem ziołowym. posyp serem i wstaw ponownie do piekarnika rozgrzanego do 180 °C na ok. 15 min.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów