SYS z zielonego Podkarpacia
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,99 zł
54% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czasami daniom brakuje tego czegoś - pazura, chrupnięcia czy tajemniczego dymnego smaku. A wystarczy pod koniec gotowania dodać do nich Wędzonego Chrupnięcia lub posypać je nim, żeby stały się bardziej ekscytujące.
Współtworzona przez Rozkosznego receptura, dzięki której rozpoczniesz danie z rozkosznym chrupnięciem. Posypka Wędzone Chrupnięcie to połączenie nasion słonecznika i czarnuszki z aromatycznymi wędzonymi nutami smakowymi m.in. papryki, czosnku pieczonego i dodającego wyrazistości smaku chili chipotle. Posypka dodaje potrawom wyrazistości chrupnięcia i rozkosznej, dymnej głębi.
Wskazówki dotyczące użytkowania:
posypka Wędzone chrupnięcie idealnie sprawdzi się do dań na bazie pomidorów, jajek, zup i dań jednogarnkowych.
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,99 zł
54% taniej
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 2,59 zł
31% taniej
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 5,99 zł
34% taniej
Curry z kurkumą i imbirem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Zioła Francji - mieszanka przyprawowa z rozmarynem majerankiem i miętą
Najniższa cena: 2,49 zł
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa chińska - 5 smaków
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Posypka bomba umami
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Przyprawa do potraw
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Gulasz (z tego co się nawinie)
Suszone pomidory z chili
Kmin rzymski mielony XXL
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Włoszczyzna suszona
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Przyprawa do jajek
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Suszone pomidory z czosnkiem
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa chińska - 5 smaków
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Przyprawa do karkówki
Wstrząśnij saszetkę przed użyciem.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Czasami daniom brakuje tego czegoś - pazura, chrupnięcia czy tajemniczego dymnego smaku. A wystarczy pod koniec gotowania dodać do nich Wędzonego Chrupnięcia lub posypać je nim, żeby stały się bardziej ekscytujące. Do jajek, zup i dań jednogarnkowych - Receptura współtworzona przez Rozkosznego - Bez dodatku konserwantów
Odkryj więcej inspiracji i smaków! www.kamis.pl/rozkoszny
Szakszuka z bobem przepis autorstwa Rozkosznego Składniki (2 porcje): - 500 g bobu - świeżego lub mrożonego - 3 łyżki oliwy extra virgin - 1 duża biała cebula (ok. 200 g) pokrojona w drobną kostkę - 4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę - ½ łyżeczki soli morskiej drobnoziarnistej - 1 opakowanie Posypki Wędzone Chrupnięcie - 1 puszka (400 g) krojonych pomidorów - ½ szklanki (120 ml) bulionu warzywnego lub wody - 1 łyżeczka cukru trzcinowego - 4 duże jajka „zerówki" Sposób przygotowania: 1. Bób ugotuj al dente w dobrze osolonej wodzie. Odcedź, przelej lodowatą wodą. Obierz z łupin. 2. Na dużej patelni na średniej mocy rozgrzej oliwę, wrzuć cebulę, czosnek i sól, smaż, aż cebula będzie szklista. Dodaj 1 ½ łyżeczki Wędzonego Chrupnięcia i przesmaż do uwolnienia aromatów. 3. Dodaj pomidory, bulion i cukier, gotuj, aż sos lekko się zredukuje. Dodaj bób, przemieszaj, gotuj, aż zmięknie. 4. Zrób cztery wgłębienia w sosie, wbij w nie jajka, posól. Gotuj pod przykryciem, aż białko się w większości zetnie. Przed podaniem posyp pozostałą ilością Wędzonego Chrupnięcia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów