SYS z zielonego Podkarpacia
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Najniższa cena: 3,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Warzywko wyśmienicie nadaje się do zup, sosów oraz dań mięsnych, rybnych i warzywnych. Bez dodatku substancji konserwujących.
nie zawiera: glutenu, konserwantów
bogaty smak warzyw
do zup, do pieczenia, do smażenia, do sosów
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Najniższa cena: 3,79 zł
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,69 zł
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Gulasz (z tego co się nawinie)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Przyprawa do potraw
Kmin rzymski mielony XXL
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa chińska - 5 smaków
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Przyprawa do jajek
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Suszone pomidory z chili
Suszone pomidory z czosnkiem
Włoszczyzna suszona
Sposób przyrządzania: Dodać 1-2 łyżki Warzywka na 1 litr wywaru, a do sosów i innych dań według własnych upodobań. Po użyciu Warzywka większość potraw nie wymaga dosalania.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia.
Przechowywać w temperaturze pokojowej
ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska
Właścicielem znaku towarowego Warzywko jest Podravka Polska Sp. z o.o.
PODRAVKA d.d. A. Starĉevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska
Warzywko
Marka | Podravka |
Bezglutenowy
Warzywko wyśmienicie nadaje się do zup, sosów oraz dań mięsnych, rybnych i warzywnych. Bez dodatku substancji konserwujących.
Warzywko Najwarzywniejsze w kuchni
Bez dodatku substancji konserwujących.
Zapiekane kolorowe warzywa Składniki potrawy: 1 koper włoski, 100 g małych pomidorków, 1 cukinia, 100 g zielonych szparagów, ½ szklanki zielonych oliwek Podravka, 150 g liści szpinaku, 3 jajka, 4 łyżki śmietany, 1 łyżka Warzywka, 3 łyżki masła, 40 g tartego sera, oliwa z oliwek. Przygotowanie: Koper włoski oczyścić i pokroić na cząstki, krótko podsmażyć na oliwie z oliwek. Cukinię pokroić w plastry. Dodać razem ze szparagami do kopru, zamieszać i lekko podsmażyć. Na koniec dodać przekrojone na ćwiartki małe pomidorki i liście szpinaku. Doprawić Warzywkiem. Śmietanę zmieszać z jajkami i tartym serem. Zalać warzywa, wymieszać i krótko podsmażyć. Przed podaniem posypać natką pietruszki i dodać zielone oliwki Podravka. Smacznego!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów