SYS z zielonego Podkarpacia
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,99 zł
54% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wystarczy szczypta, by danie eksplodowało rozkosznym smakiem. Zainspirowana umami, czyli w wolnym tłumaczeniu „esencją wyśmienitości”, Posypka Bomba Umami stworzona przez Rozkosznego to połączenie chrupkości i intensywności smaku.
Oryginalna mieszanka nasion słonecznika, sezamu i maku dodaje potrawom chrupnięcia, a dopełniają ją składniki, które są kwintesencją umami – sos sojowy, borowik, suszony pomidor, prażona cebulka i pieczony czosnek. Dzięki tej kompozycji rozkosz zaczyna się już od pierwszego kęsa – najpierw chrupie, a potem otula „piątym” smakiem. Posyp nią gotowe danie lub dodaj w trakcie gotowania, a poczujesz, czym jest rozkosz umami.
Wskazówki dotyczące użytkowania:
posypka Bomba umami idealne nada się do wzbogacenia smaku różnych makaronów i klusek, sosów, warzyw czy kanapek.
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,99 zł
54% taniej
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 5,99 zł
34% taniej
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 2,59 zł
31% taniej
Curry z kurkumą i imbirem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Zioła Francji - mieszanka przyprawowa z rozmarynem majerankiem i miętą
Najniższa cena: 2,49 zł
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa chińska - 5 smaków
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Kmin rzymski mielony XXL
Przyprawa do potraw
Suszone pomidory z chili
Przyprawa do jajek
Gulasz (z tego co się nawinie)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Włoszczyzna suszona
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Suszone pomidory z czosnkiem
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Curry - mieszanka przypraw
Wstrząśnij saszetkę przed użyciem.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Wystarczy szczypta, aby danie eksplodowało smakiem. Połączenie chrupkości i Umami nada mu głębię i intensywność. Posyp mieszanką gotową potrawę lub dodaj ją pod koniec gotowania i poczuj, czym jest rozkosz! Do makaronu sosów kanapek i warzyw - Receptura współtworzona przez Rozkosznego - Bez dodatku konserwantów
Odkryj więcej inspiracji i smaków! www.kamis.pl/rozkoszny
Makaron w aksamitnym sosie z grzybami przepis autorstwa Rozkosznego Składniki (2 porcje): - 200 g makaronu bucatini - 2 łyżki oliwy - 250 g brunatnych pieczarek przekrojonych na połówki - 3 łyżki zimnego masła - 1 opakowanie Posypki Bomba Umami - 1 szklanka (110 g) startego drobno sera parmezan - 3 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotuj al dente w dobrze osolonej wodzie. Zachowaj ⅔ szklanki (160 ml) wody z gotowania. 2. Oliwę rozgrzej na patelni na mocnym ogniu. Smaż pieczarki, aż się zarumienią, dopraw solą i pieprzem, zdejmij z patelni. 3. Na tej samej patelni rozgrzej 1 łyżkę masła, zmniejsz ogień, dodaj 1 ½ łyżeczki Bomby Umami, smaż, aż zapach się uwolni. 4. Dodaj zachowaną wodę makaronową i resztę masła, cały czas mieszając. 5. Dodawaj stopniowo makaron, pieczarki i ser, cały czas mieszając, do rozpuszczenia sera i zgęstnienia sosu. Dorzuć natkę pietruszki, podawaj posypane Bombą Umami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów