HORTEX
Jagody leśne mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Jagody leśne mrożone
Słodkie maliny
Truskawki mrożone
Słodkie truskawki
Borówka
Maliny mrożone
Truskawka mrożona BIO
Jagody mrożone BIO
Brokuły różyczki mrożone
Cena przed obniżką: 10,89 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pizza margherita
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Zupa ogórkowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Pizza z chorizo i pepperoni
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Danie gotowe paella z kurczakiem
Cena przed obniżką: 16,99 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Sposób przygotowania Gotowe do spożycia po rozmrożeniu. Owoce mogą być również użyte do: ciast, lodów, bitej śmietany, galaretek, kompotów czy koktajli.
Chronić przed rozmro żeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Wiśnie Hortex Mieszanka owocowa Hortex Mango
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Truskawkowe drożdżówki Składniki: dżem: - Truskawki Hortex - 1 opakowanie - 200 g cukru - 1 łyżka soku z cytryny ciasto: - 500 g mąki pszennej - 200 ml mleka - 100 g smalcu - 75 g cukru pudru - 2 jajka - 12 g drożdży instant - szczypta soli Gotowe w 60 minut Przygotowanie: Truskawki wsyp na patelnię, dodaj cukier i sok z cytryny i często mieszając, duś do momentu, aż powstanie gęsty dżem. Następnie odstaw do ostygnięcia. Mąkę wymieszaj w misce z drożdżami, cukrem i solą, po czym dodaj jajka, 80 g smalcu i lekko podgrzane mleko. Tak wyrobione, gładkie ciasto odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Potem podziel je mniej więcej na 10 części i z każdej uformuj kulę. Za jakiś czas kule rozwałkuj na prostokąty i posmaruj dżemem, po czym zwiń wzdłuż krótszego boku i zwiń tak, aby powstały „ślimaki". Bułeczki ułóż na blasze wyłożonej papierem, posmaruj ich wierzch smalcem. Piecz ok. 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 °C. Gotowe do spożycia drożdżówki posyp cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów