HORTEX
Truskawki mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Truskawki mrożone
Jagody leśne mrożone
Słodkie maliny
Słodkie truskawki
Truskawka mrożona BIO
Maliny mrożone
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój jabłko - rabarbar PET
Najniższa cena: 4,99 zł
Napój wieloowocowy czerwone winogrono gujawa
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy z kiwi i limonką
Najniższa cena: 3,99 zł
Sok pomidorowy
Najniższa cena: 5,99 zł
Napój białe winogrona
Najniższa cena: 5,25 zł
Napój pomarańcza-mango, PET
Najniższa cena: 5,39 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Szpinak liście mrożony
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Groszek zielony mrożony
Jagody leśne mrożone
Sposób przygotowania Gotowe do spożycia po rozmrożeniu. Owoce mogą być również użyte do: ciast, lodów, bitej śmietany, galaretek, kompotów czy koktajli.
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Wiśnie Hortex Mieszanka owocowa Hortex Mango
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Truskawkowe drożdżówki Składniki: dżem: - Truskawki Hortex - 1 opakowanie - 200 g cukru - 1 łyżka soku z cytryny ciasto: - 500 g mąki pszennej - 200 ml mleka - 100 g smalcu - 75 g cukru pudru - 2 jajka - 12 g drożdży instant - szczypta soli Gotowe w 60 minut Przygotowanie: Truskawki wsyp na patelnię, dodaj cukier i sok z cytryny i często mieszając, duś do momentu, aż powstanie gęsty dżem. Następnie odstaw do ostygnięcia. Mąkę wymieszaj w misce z drożdżami, cukrem i solą, po czym dodaj jajka, 80 g smalcu i lekko podgrzane mleko. Tak wyrobione, gładkie ciasto odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Potem podziel je mniej więcej na 10 części i z każdej uformuj kulę. Za jakiś czas kule rozwałkuj na prostokąty i posmaruj dżemem, po czym zwiń wzdłuż krótszego boku i zwiń tak, aby powstały „ślimaki". Bułeczki ułóż na blasze wyłożonej papierem, posmaruj ich wierzch smalcem. Piecz ok. 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 °C. Gotowe do spożycia drożdżówki posyp cukrem pudrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów