Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Mieszanka węgierska
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Marchewka mrożona mini
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody mleczne Truskawka
Sok 100% Multiwitamina
Najniższa cena: 5,75 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Arbuz
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z osoloną, wrzącą wodą. Gotować przez ok. 8-10 minut, odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i zrumienioną bułką tartą lub zapiekane z serem.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem Hortex Brokuły różyczki Hortex Zupa ogórkowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Zapiekana ryba w sosie cytrynowo-pieprzowym Składniki: - Bukiet warzyw kwiatowy Hortex - 1 opakowanie - 400 g filetów rybnych - 200 ml śmietany 22 % - 1 łyżka pieprzu cytrynowego - 1 łyżka pieprzu marynowanego - sok z całej cytryny - 1 łyżka oliwy z oliwek - świeży koperek - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Warzywa gotuj w osolonym wrzątku 5-7 min. Odcedź. Filety rybne posól, skrop sokiem z cytryny i posyp pieprzem cytrynowym. Ułóż w wysmarowanym oliwą naczyniu do zapiekania. Dodaj warzywa. Zalej śmietaną wymieszaną z pieprzem marynowanym, solą i drobno pokrojonym koperkiem. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 °C przez ok. 25-30 minut. Rybę możesz podawać z chrupiącą bułeczką lub ryżem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów