HORTEX
Mieszanka meksykańska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Mieszanka węgierska
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Arbuz
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Warzywa na patelnię mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Mrożone warzywa do zapiekania z gnocchi
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Lody mleczne
Brukselka mrożona
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody śmietankowe w czekoladzie słony karmel
Cena przed obniżką: 5,89 zł
Lody o smaku Toffi
Lody Mystery Ice
Cena przed obniżką: 4,69 zł
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z osoloną, wrzącą wodą. Gotować przez ok. 8-10 minut, odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i zrumienioną bułką tartą lub zapiekane z serem.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem Hortex Brokuły różyczki Hortex Zupa ogórkowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Zapiekana ryba w sosie cytrynowo-pieprzowym Składniki: - Bukiet warzyw kwiatowy Hortex - 1 opakowanie - 400 g filetów rybnych - 200 ml śmietany 22 % - 1 łyżka pieprzu cytrynowego - 1 łyżka pieprzu marynowanego - sok z całej cytryny - 1 łyżka oliwy z oliwek - świeży koperek - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Warzywa gotuj w osolonym wrzątku 5-7 min. Odcedź. Filety rybne posól, skrop sokiem z cytryny i posyp pieprzem cytrynowym. Ułóż w wysmarowanym oliwą naczyniu do zapiekania. Dodaj warzywa. Zalej śmietaną wymieszaną z pieprzem marynowanym, solą i drobno pokrojonym koperkiem. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 °C przez ok. 25-30 minut. Rybę możesz podawać z chrupiącą bułeczką lub ryżem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów