HORTEX
Mieszanka włoska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Mieszanka włoska mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Mieszanka węgierska
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój białe winogrona
Najniższa cena: 5,25 zł
Napój jabłko - rabarbar PET
Najniższa cena: 4,99 zł
Napój wieloowocowy czerwone winogrono gujawa
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy z kiwi i limonką
Najniższa cena: 3,99 zł
Sok pomidorowy
Najniższa cena: 5,99 zł
Napój pomarańcza-mango, PET
Najniższa cena: 5,39 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Szpinak liście mrożony
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Truskawki mrożone
Sok 100% Multiwitamina
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do osolonej, wrzącej wody. Gotować ok. 8-10 minut, odcedzić. Jarzyny podawać polane stopionym masłem i zrumienioną tartą bułką lub zapiekane z ostrym serem.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Bukiet warzyw kwiatowy Hortex Truskawki Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Warzywa pieczone z krewetkami, masłem i czosnkiem Składniki: - Bukiet jarzyn wiosenny Hortex - 1 opakowanie - 200 g krewetek (mogą być mrożone) - 60 g masła - 3 ząbki czosnku - 3 łyżki soku z cytryny - pęczek natki pietruszki - sól, świeżo mielony pieprz Gotowe w 50 minut Przygotowanie: Natkę pietruszki drobno posiekaj, a czosnek przeciśnij przez praskę. Następnie krewetki wymieszaj z połową natki, czosnkiem i lekko rozmrożonymi warzywami. Dopraw solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Z folii aluminiowej uformuj trzy sakiewki i napełnij je krewetkami. Na wierzch każdej saszetki połóż po łyżce masła, po czym zamknij sakiewki i piecz ok. 40 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 °C. Gotowe danie wyłóż na półmisek i posyp pozostałą natką.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów