MLEKOVITA
Masło Polskie Extra
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Od masła, jak i od wielu innych produktów spożywczych używanych codziennie, oczekujemy przede wszystkim, by było jak najbardziej naturalne. SOBIK Osełka górska to znakomite masło extra, które wychodzi naprzeciw tym oczekiwaniom. Produkowane z najwyższej jakości mleka według tradycyjnych góralskich metod, nie zawiera barwników i konserwantów – to wyrób ekologiczny, po który bez obaw można sięgać na co dzień. Wygodne opakowanie ułatwia przechowywanie masła przez dłuższy czas. Delikatny, śmietankowy smak czyni je świetnym dodatkiem do kanapek. Osełka górska doda też smaku jajecznicy, omletowi czy naleśnikom.
zawartość tłuszczu 83%
wyróżnione nagrodą Konsumenta - Najlepsze w Polsce
wyróżnione Złotym Laurem Konsumenta - Laur Konsumenta 2008
wyróżnione Złotym Laurem Konsumenta - Laur Konsumenta 2009
wyróżnione Laurem Konsumenta - Laur Konsumenta Top Marka 2011
wyróżnione Konsumenckim Liderem Jakości - Konsumencki Lider Jakości 2012
wyróżnione Konsumenckim Liderem Jakości - Konsumencki Lider Jakości - Lider 5-lecia 2011-2016
Zawartość tłuszczu 83% (tylko mleczny)
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Owijka |
Waga brutto 306
g
polski
Masło Polskie Extra
Masło Polskie Extra ( 100g)
Masło extra 82% tłuszczu
Masło extra
Osełka górska - masło extra
Masło Ekstra 83% bez laktozy z Łukowa
Masło Ekstra 83% z Łukowa
Masło ekstra 85% Kremowe
Masło extra osełka (82% tł.)
Duńskie Masło klasyczne
Tradycyjne irlandzkie masło naturalne
Masło Ekstra 83% Butter
Masło z Łukowa 61% tłuszczu
Masło extra kostka
Masło Extra Osełeczka Górska Mini
Masło organiczne lekko solone BIO
Masło kozie
Tradycyjne masło irlandzkie
Masło extra osełka (83% tł.)
Irlandzkie masło solone
Masło Polskie Extra bez laktozy
Masło Extra Osełeczka Górska Mini
Przechowywać poniżej 10°C. Chronić przed światłem. Rozmrożone.
Maks. temp. °C 10
Sobik
Marka | Sobik |
Sobik Gwarancja jakości