MLEKOVITA
Masło Polskie Extra
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masło kozie Goat Farm ma śnieżnobiały kolor i kremową konsystencję. Idealne na kanapki, łatwo się rozsmarowuje, nawet pomimo dużego schłodzenia. Jest wspaniałą alternatywą dla ludzi mających problem z tolerancją laktozy.
pasteryzowane MLEKO*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA), podpuszczka mikrobiologiczna, (*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego)
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 125
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Holandia |
Zapakowano w | Belgia |
Waga brutto 128
g
chorwacki
węgierski
polski
słowacki
Masło Polskie Extra
Masło Polskie Extra ( 100g)
Masło extra 82% tłuszczu
Masło extra
Osełka górska - masło extra
Masło Ekstra 83% bez laktozy z Łukowa
Masło Ekstra 83% z Łukowa
Masło ekstra 85% Kremowe
Masło extra osełka (82% tł.)
Duńskie Masło klasyczne
Tradycyjne irlandzkie masło naturalne
Masło Ekstra 83% Butter
Masło z Łukowa 61% tłuszczu
Masło extra kostka
Masło Extra Osełeczka Górska Mini
Masło organiczne lekko solone BIO
Masło kozie
Tradycyjne masło irlandzkie
Masło extra osełka (83% tł.)
Irlandzkie masło solone
Masło Polskie Extra bez laktozy
Ser kozi - plastry
Najniższa cena: 4,79 zł
Ser mieszany z mleka koziego i owczego (w plastrach)
Najniższa cena: 7,19 zł
Ser kozi kawałek
Najniższa cena: 14,99 zł
0% taniej
Ser kozi wędzony - plastry
Najniższa cena: 7,79 zł
Ser kozi klinek
Ser Kozie plastry BIO
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Goat Farm
Marka | Goat Farm |
Masło kozie Goat Farm Masło kozie naturalne Goat Farm to produkt smaczny i funkcjonalny. Ma kremową konsystencję oraz miękką strukturę, a w ustach rozpływa się jak mleczy deser. Kolor wpadający w écru zachęca do spróbowania. Po wyjęciu z lodówki jest od razu gotowe do użycia - nie trzeba czekać, aż zmięknie. Powstaje z wysokiej jakości mleka kóz wypasanych przez większość roku na zielonych holenderskich łąkach. Doskonale wpisuje się w gusta osób stawiających na praktyczne i smaczne rozwiązania, ceniących doskonały smak. Cena masła koziego jest porównywalna z produktami z mleka krowiego, z tym że kozie przysmaki wnoszą do diety świeżość oraz wyrazisty smak. Kulinarne inspiracje naturą Masło z mleka koziego Goat Farm jest przepyszne i wyraźnie podbija smak dań dlatego znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni. Pasuje idealnie do pieczywa, ponieważ łatwo je rozsmarować - nawet bezpośrednio po wyjęciu z lodówki. Sprawdzi się również jako dodatek do smażenia i wypieków. Niezależnie, do jakiego dania się je wykorzysta, masło wzmocni jego smak i zwiększy sytość potrawy. Cenne składniki odżywcze Nie zawiera konserwantów i niesie za sobą szereg korzystnych właściwości dla organizmu. Masło kozie na 100 g produktu zawiera 15 g nienasyconych kwasów tłuszczowych regulujących procesy zachodzące w organizmie. Zawiera również 82 % tłuszczu, czyli tyle ile powinno mieć prawdziwe masło. Może stać się elementem zróżnicowanej diety. Opakowanie Masło kozie zapakowane jest w trwały papier, który nie niszczy się w czasie nabierania nożem bezpośrednio z opakowania. Łatwo jest je zamknąć, dzięki czemu dobrze zabezpieczymy produkt. Poznaj kozę i bądź bliżej natury! Marka Goat Farm to ceniona przez Europejskich konsumentów marka serów kozich. Cechą wyróżniającą jest dbałość o jak najlepsze samopoczucie kóz, doskonała atmosfera na farmach oraz dobre relacje zwierząt z ich opiekunami. Dzięki temu możliwe jest pozyskanie mleka wysokiej jakości! W asortymencie marki znajdziemy sery półtwarde, miękkie oraz pleśniowe, w różnych wariantach smakowych od naturalnych, po wędzone oraz urozmaicone niebanalnymi dodatkami. Goat Farm to szeroki wybór serów kozich w różnych formach i wariantach opakowań oraz smaków, by każdy mógł znaleźć cos dla siebie.
Wyprodukowano w Holandii. Pakowano w Belgii