MOSSO
Szczaw konserwowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi.
Gotować według uznania ok. 35-40 minut.Produkt ekologiczny, objęty certyfikatem kontroli ES-ECO-022-GA.
Szczaw konserwowy
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Mieszanka polska
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka warzywna
Najniższa cena: 6,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Marchewka z groszkiem
Szczaw mielony
Pędy bambusa (paseczki)
Kapary hiszpańskie
Sałatka grecka
Młody imbir marynowany różowy
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Seler wyborny
Marynowana cebulka złota
Kapary
Kapary owoce
Karczochy krojone
Bonduelki - młoda marchewka
Warzywa do woka
Marchewka zasmażana
Mieszanka warzywna groszek z marchwią
Pieprz zielony
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Karczochy w oleju słonecznikowym
Mieszanka 4 odmian fasoli
Imbir biały marynowany (krojony)
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Kapary marynowane BIO
Kapusta czerwona z jabłkiem
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Kapary w occie winnym
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Kapusta czerwona modra
Sałatka obiadowa
sałatka księżacka
Sałatka naddunajska
Stosować do wywarów lub bulionów. Dodać 1 g alg do 1 litra wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-022-GA Certyfikacja: PL-EKO-07-07094
Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Porto-Muiños
Marka | Porto-Muiños |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Pochodzenie: Rolnictwo UE.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów