ALCE NERO
Ciecierzyca w zalewie BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi.
Gotować według uznania ok. 35-40 minut.Produkt ekologiczny, objęty certyfikatem kontroli ES-ECO-022-GA.
ekologiczne algi morskie kombu (Laminaria ochroleuca)
Może zawierać mięczaki, skorupiaki, ryby.
Organiczne
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 25
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 46
g
Średnia miara (e)
Ciecierzyca w zalewie BIO
Ogórki kiszone
Fasola czerwona Kidney BIO
Ciecierzyca w zalewie BIO
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Fasola szparagowa BIO
BIO buraczki "Pychotka"
Fasola Czerwona Red Kidney BIO
Stosować do wywarów lub bulionów. Dodać 1 g alg do 1 litra wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-022-GA Certyfikacja: PL-EKO-07-07094
Porto-Muiños
Marka | Porto-Muiños |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Pochodzenie: Rolnictwo UE.