FROSTA
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nasze wegetariańskie burgery przygotowujemy z warzyw uprawianych w słońcu, na polu, a nie w szklarniach. Doprawiliśmy je pietruszką siekaną i mrożoną zaraz po zbiorach.
burgery roślinne
100% naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez aromatów
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię wok mix
Mieszanka chińska mrożona
Paluszki warzywne
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Warzywa na patelnię po polsku
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Warzywa na patelnię orientalne
Warzywa na patelnię po włosku
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Burgery z batata i marchewki mrożone
Komosa ryżowa z warzywami
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Burgery z kalafiora i brokuła mrożone
Burgery ze szpinaku z bazylią mrożone
Kaszetka z zieloną fasolką
Zupa botwinka mrożona
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Kaszetka z jarmużem
Mrożone warzywa do zapiekania z ziemniakami w plastrach
Danie gotowe meksykańskie
Danie gotowe chińskie
Bakłażany grillowane
Falafel z cieciorki i kukurydzy
Sałatka jarzynowa mrożona
Złote paluszki rybne z fileta mrożone
Steki rybne z fileta mrożone
Kurczak z kluseczkami mrożony
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Kurczak z makaronem po azjatycku mrożony
Kurczak z ryżem po azjatycku mrożony
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Figurki rybne z serem
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię Italian style mix
Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Zamrożone burgery ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 15 minut (z włączonym termoobiegiem 14 minut).
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Patelnia: Na średniej wielkości patelni rozgrzej 100 ml oleju. Zamrożone burgery smaż na średnim ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu przewracając.
Jak podać nasze burgery? Przygotuj je w bułce lub podaj zamiast porcji warzyw czy mięsa.
Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika. Przechowywanie w domu: * (-6°C): 4 dni; ** (-12°C): 3 tygodnie; *** (-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska
FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C125136
FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska Tel. 52 36 06 780, (8.00-15.00)
FRoSTA
Marka | FRoSTA |
FSC
To jest dla nas ważne: Nasze roślinne burgery przygotowujemy z warzyw uprawianych w słońcu, na polu, a nie w szklarniach. Doprawiliśmy je pietruszką, którą siekamy i mrozimy zaraz po zbiorach. Nasze produkty nie zawierają żadnych barwników, aromatów ani wzmacniaczy smaku. 100% naturalnego smaku - tego się trzymamy! FRoSTA. Smaczna i prosta.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów