ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka żytnia razowa (typ 2000)
Najniższa cena: 2,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To pełnoziarnista mąka uzyskiwana z przemiału całych ziaren. Zawiera otręby i błonnik, jest delikatniejsza w smaku od klasycznej mąki razowej. Charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika dzięki czemu przez dłuższy czas organizm nie odczuwa głodu.
mąka pszenna razowa
Pszenica | Zawiera |
1
kg
Typ | Torebka papierowa |
Waga brutto 1005
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
angielski
polski
Wymagana wysokość na półce 165
Wymagana szerokość na półce 106
Wymagana głębokość na półce 76
Wysokość 165
Szerokość 106
Głębokość 76
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Mąka żytnia razowa (typ 2000)
Najniższa cena: 2,75 zł
Mąka pszenna razowa (do wypieku domowego chleba - typ 1850)
Kasza jaglana
Najniższa cena: 4,19 zł
Płatki owsiane górskie
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Kasza bulgur (4x100g)
Kuskus perłowy
Kasza pęczak kujawski
Kasza bulgur z vermicelli
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Skrobia ziemniaczana
Mąka owsiana
Mąka kukurydziana
Mąka gryczana
Mąka ryżowa
Kasza orkiszowa (4x100g)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki
ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa
Kraj pochodzenia: Polska.
www.thermomix.pl
Melvit
Marka | Melvit |
Nazwa funkcjonalna Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba
Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Składniki: 450 ml wody, 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 40 g drożdży, 2 łyżeczki soli, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka cukru. Sposób przygotowania: Do Thermomixa wlać 450 ml wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 2 min/37°C/obroty 2. Dodać 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 2 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min., następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 37 x 12 x 7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min., następnie wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.