BAKALLAND
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do przygotowania chleba bez mąki.
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Najniższa cena: 6,99 zł
Chrupiący mix do sałatek - grecki
Najniższa cena: 6,99 zł
Chrupiący mix do sałatek - włoski
Najniższa cena: 6,99 zł
Mieszanka nasion - słonecznik, dynia, orzechy pinii
Mieszanka - słonecznik z dynią
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z czarnuszką i orkiszem
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z quiona i kuminem
Odporność do zup sałatek nasiona orzechy
Kuskus perłowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Kasza jaglana
Najniższa cena: 4,79 zł
11% taniej
Płatki owsiane górskie
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmati z Indii
Kasza pęczak kujawski
Kasza bulgur z vermicelli
Kasza bulgur (4x100g)
Kasza orkiszowa (4x100g)
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Fasola Piękny Jaś
Pieczywo chrupkie Crispy żytnie z kozim serem i rozmarynem
Pieczywo chrupkie żytnie Cripsy Vegan 8 warzyw
Pieczywo chrupkie Crispy żytnie z pomidorami i bazylią
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, wilgotność od 20 do 75%, temperatura przechowywania od 8 do 25 C.
Składniki: mieszanka chleba z kuminem, 5 jajek, 150 g maślanki, pół łyżeczki soli.
Wymieszać jajka i maślankę, dodać sól do smaku i połączyć z mieszanką. Całość przełożyć do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia, piec 1 godzinę w temperaturze 180°C. Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00