RUMMO
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Najniższa cena: 11,79 zł
26% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Kopytka są tradycyjnym daniem pszennym, zazwyczaj łączonym ze skwarkami i sosem oraz sałatką. Można je przygotwać na trzy sposoby: w mikrofali, na patelni oraz w garnku z wodą. Po odpowiedniej obróbce termicznej zachowują maksymalną sprężystość i soczystość. Kopytka charakteryzują się ziemniaczanym, delikatnym smakiem i miękkością. Zyskują wyrazisty smak po odpowiednim przyprawieniu lub połączeniu z sosem. Kuchnia Polki Kopytka można przygotować również na słodko ze śmietaną i cukrem. Smakują wtedy niezwykle wyjątkowo i łagodnie. Wypróbuj różnych sposobów podania i sprawdź, który jest najlepszy!
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Najniższa cena: 11,79 zł
26% taniej
Kluski na parze
Kopytka z polskich ziemniaków
Kluski śląskie
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Kluski śląskie
Kopytka
Kopytka
Pierogi zbójnickie
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sałatka jarzynowa
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania:
Kuchnia mikrofalowa – po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2,5 minuty, moc 900 W.
Patelnia – odsmażać delikatnie mieszając około 7 minut.
Garnek – wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty do momentu wypłynięcia
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów