KUCHNIA POLKI
Kopytka Szpinakowe
Najniższa cena: 10,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Kopytka są tradycyjnym daniem pszennym, zazwyczaj łączonym ze skwarkami i sosem oraz sałatką. Można je przygotwać na trzy sposoby: w mikrofali, na patelni oraz w garnku z wodą. Po odpowiedniej obróbce termicznej zachowują maksymalną sprężystość i soczystość. Kopytka charakteryzują się ziemniaczanym, delikatnym smakiem i miękkością. Zyskują wyrazisty smak po odpowiednim przyprawieniu lub połączeniu z sosem. Kuchnia Polki Kopytka można przygotować również na słodko ze śmietaną i cukrem. Smakują wtedy niezwykle wyjątkowo i łagodnie. Wypróbuj różnych sposobów podania i sprawdź, który jest najlepszy!
Kopytka Szpinakowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Kopytka
Kluski śląskie
Kopytka z polskich ziemniaków
Kluski na parze
Kopytka
Kluski śląskie
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Szare kluski
Kluski śląskie
Kluski z makiem
Kopytka Szpinakowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Sałatka jarzynowa
Najniższa cena: 13,19 zł
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Gołąbki w sosie pomidorowym
Uszka z grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Szare kluski
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania:
Kuchnia mikrofalowa – po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2,5 minuty, moc 900 W.
Patelnia – odsmażać delikatnie mieszając około 7 minut.
Garnek – wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty do momentu wypłynięcia
Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.