KUCHNIA POLKI
Kopytka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Kopytka są tradycyjnym daniem pszennym, zazwyczaj łączonym ze skwarkami i sosem oraz sałatką. Można je przygotwać na trzy sposoby: w mikrofali, na patelni oraz w garnku z wodą. Po odpowiedniej obróbce termicznej zachowują maksymalną sprężystość i soczystość. Kopytka charakteryzują się ziemniaczanym, delikatnym smakiem i miękkością. Zyskują wyrazisty smak po odpowiednim przyprawieniu lub połączeniu z sosem. Kuchnia Polki Kopytka można przygotować również na słodko ze śmietaną i cukrem. Smakują wtedy niezwykle wyjątkowo i łagodnie. Wypróbuj różnych sposobów podania i sprawdź, który jest najlepszy!
Woda, mąka pszenna, płatki ziemniaczane 22%, olej rzepakowy, sól, żółtko jaj w proszku, ekstrakty przypraw, kurkuma.
Obecne w produkcie: gluten, jaja.
Produkt może zawierać: ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Kopytka
Kopytka Szpinakowe
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Pierogi leniwe
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Sałatka jarzynowa
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania:
Kuchnia mikrofalowa – po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2,5 minuty, moc 900 W.
Patelnia – odsmażać delikatnie mieszając około 7 minut.
Garnek – wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty do momentu wypłynięcia