KUCHNIA POLKI
Pierogi mięsne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie swoją nazwę zawdzięczają szczególnemu połączeniu mięsa, ziemniaków i sera. Ta wytrawna mieszanka przypadnie do gustu miłośnikom wyrazistych smaków. Marka Kuchnia Polki od wielu lat dba o to, aby każdy pieróg był doskonale ulepiony i sprężysty oraz wypełniony nadzieniem aż po brzegi. Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie jest świetną propozycją obiadową. Można je przygotować na wiele sposobów – na grillu, w mikrofali, na patelni lub w garnku z wodą. Dobrze komponują się ze skwarkami oraz gęstym sosem ziołowym. Po obróbce termicznej są miękkie i gotowe do podania np. z sałatką.
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Pierogi z mięsem
Pierogi z mięsem BIO
Pierożki gyoza z łososiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Chłodnik litewski
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Sałatka jarzynowa
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Kopytka Szpinakowe
Szare kluski
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Grill – grillować do uzyskania odpowiedniej temperatury i rumianej powierzchni pieroga.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów