PRODUKTY KLASZTORNE
Pierogi z serem na słodko BIO
Cena przed obniżką: 22,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie swoją nazwę zawdzięczają szczególnemu połączeniu mięsa, ziemniaków i sera. Ta wytrawna mieszanka przypadnie do gustu miłośnikom wyrazistych smaków. Marka Kuchnia Polki od wielu lat dba o to, aby każdy pieróg był doskonale ulepiony i sprężysty oraz wypełniony nadzieniem aż po brzegi. Kuchnia Polki Pierogi zbójnickie jest świetną propozycją obiadową. Można je przygotować na wiele sposobów – na grillu, w mikrofali, na patelni lub w garnku z wodą. Dobrze komponują się ze skwarkami oraz gęstym sosem ziołowym. Po obróbce termicznej są miękkie i gotowe do podania np. z sałatką.
Pierogi z serem na słodko BIO
Cena przed obniżką: 22,99 zł
Pierogi zbójnickie
Pierogi z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi z ziemniakami ioliwą truflową
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ze szpinakiem i serem typu feta
Pierogi graham z serem
Pierogi z truskawkami
Pierogi z kapustą i grzybami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Grill – grillować do uzyskania odpowiedniej temperatury i rumianej powierzchni pieroga.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów