PRIMAVIKA
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Gołąbki w sosie pomidorowym są daniem uwielbianym szczególnie w Polsce. Wykonane ze świeżo zmielonego mięsa, otoczone kapustą i nasączone delikatnym sosem pomidorowym. Wystarczy je podgrzać i podać jako danie obiadowe. Soczysty smak dania zostanie w Twojej pamięci na długi czas!
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pierogi zbójnickie
Pierogi z kapustą i grzybami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Kopytka
Kluski śląskie
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Przechowywać w temp. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w 24h.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 4 minuty, moc 800 W
Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.
podmiot odpowiedzialny - adres producenta i adres zwrotny; Kuchnia Polki sp.z o. o. 62-080 Tatnowo Podgórne ul. Sowia 16
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów