PUTKA
Bułka tarta
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panier z ciecierzycy to bogactwo wartości odżywczych i alternatywa dla klasycznej bułki tartej. Wypiekany na bazie mąki z ciecierzycy z dużą ilością wartościowego białka oraz błonnika pokarmowego. Wyróżnia go niski indeks glikemiczny i obniżona zawartość glutenu.
sposób na panierowanie
moc roślin
vege
źródło białka roślinnego
bogaty w błonnik
niski indeks glikemiczny
bez dodatku soli
mąka z ciecierzycy
Może zawierać gluten.
Źródło białka roślinnego
Bogaty w błonnik
Bez dodatku soli
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wymiar liczbowy 220
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 252
g
Średnia miara (e)
polski
Bułka tarta
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta
Bułka tarta wrocławska
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta BIO
Bułka tarta razowa BIO
Panier z ciecierzycy
Bułka tarta wrocławska
Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów
Grzanki pszenne
Groszek ptysiowy
Sucharki bez dodatku cukrów
Biszkopty Wrocławskie
Tosters z czekoladą mleczną
Sucharki extra delikatesowe
Użyj jako: Panierki do mięs, ryb i warzyw Zagęstnika do sosów, farszów i zup Kruszonki do ciast i deserów
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym w suchym, przewiewnym i zaciemnionym pomieszczeniu.
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym, przewiewnym i zaciemnionym pomieszczeniu.
Poczęstuj si ę! Przepis na falafel z Panierem z ciecierzycy Składniki: - 200 g suchej ciecierzycy - 1 cebula - 1 ząbek czosnku - 4 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki - kumin, kardamon, sól - Panier z ciecierzycy - olej rzepakowy Przygotowanie: Ciecierzycę zalej wodą i namocz przez 12 godzin. Odcedzoną ciecierzycę zblenduj z cebulą, czosnkiem, natką i przyprawami. Z masy uformuj małe kuleczki i obtocz je w Panierze z ciecierzycy. Falafel smaż na rozgrzanym oleju około 3 minuty z każdej strony. Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na: www.mamutsa.pl www.fb.com/mamutpolska
Mamut
Marka | Mamut |
Czy wiesz, że... Do stworzenia panieru z ciecierzycy użyliśmy jedynie mąki z ciecierzycy i wody. Dzięki temu nasz panier jest źródłem białka i błonnika. Charakteryzuje się delikatnie orzechowym smakiem. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Spróbuj również: Panier wielozbożowy Panier kukurydziany
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.