SUEMPOL
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wędzony łosoś w kremie przygotowany według tradycyjnej, domowej receptury.
Ponad połowa składu to łosoś, dzięki czemu produkt ten jest prawdziwie unikatowy na polskim rynku. Smak ryby i delikatna kremowa konsystencja idealnie komponują się w całość, dzięki czemu produkt ten uwielbiany jest zarówno przez dzieci, jak i dorosłych. Unikatowość oraz zachowanie tradycji, sprawiają, że
produkt ten idealnie sprawdza się jako dodatek do śniadań oraz kolacji!
Produkt może zawierać gluten.
Produkt gotowy do spożycia.
według domowej receptury
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
łosoś atlantycki (Salmo salar) wędzony na gorąco 51 %
margaryna
majonez (olej rzepakowy, żółtko jaja, woda, ocet spirytusowy, cukier, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, sól, aromaty, przyprawy))
koncentrat pomidorowy
sól
przyprawy
aromat
Produkt może zawierać mleko i gluten.
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
Wymiar liczbowy 80
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Norwegia |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 90
g
Średnia miara (e)
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Najniższa cena: 6,29 zł
Klopsiki z łososia z czarnuszką
Najniższa cena: 8,49 zł
Łosoś wędzony Atlantycki
Łosoś Norweski wędzony BIO
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś wędzony na gorąco z pieprzem
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś z Alaski wędzony plasterkowany
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Frankfurterki z łososia
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Pstrąg łososiowy
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Produkt gotowy do spożycia.
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C -2
Maks. temp. °C 6
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej. Masa netto: 80 g e (70 g + 10 g gratis)
Suempol
Marka | Suempol |
Podmarka Premium
Fundacja Rozwoju Kardiochirurgii
Metoda produkcji łososia: wyhodowano. Kraj pochodzenia łososia: Norwegia.