SUEMPOL
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paprykarz z łososia atlantyckiego. Jest to produkt przygotowany zgodnie z tradycyjną recepturą paprykarza. Główną rolę odgrywa w nim starannie selekcjonowany łosoś wędzony. Idealnie zbilansowane połączenie ryby, warzyw i ryżu sprawia, że nasz produkt wyróżnia się wyjątkowym, delikatnie pikantnym smakiem. Jednocześnie zachowana jest w nim delikatnie kremowa konsystencja wyrobu, co sprawia, że nawet proste danie z dodatkiem paprykarza Suempol może smakować wyjątkowo. Doskonale sprawdzi się on jako dodatek do śniadań czy kolacji.
bez konserwantów
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3
łosoś atlantycki (Salmo salar) 40 %
ryż
koncentrat pomidorowy
woda
olej roślinny rzepakowy
sól
warzywa suszone
skrobia grochowa
błonniki roślinne
sacharoza
przyprawy
aromaty
ekstrakty przypraw
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 110
g
Średnia miara (e)
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Paprykarz szczeciński
Paprykarz szczeciński
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Najniższa cena: 6,29 zł
Klopsiki z łososia z czarnuszką
Najniższa cena: 8,49 zł
Łosoś wędzony Atlantycki
Łosoś Norweski wędzony BIO
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś wędzony na gorąco z pieprzem
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś z Alaski wędzony plasterkowany
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Frankfurterki z łososia
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Pstrąg łososiowy
Wędzony łosoś w kremie
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Przechowywać w temperaturze od -2° C do +4° C. Produkt gotowy do spożycia. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C -2
Maks. temp. °C 4
Produkt pakowano w atmosferze ochronnej.
Suempol
Marka | Suempol |
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.