PUTKA
Bułka tarta
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panierka Panko jest stosowana w kuchni japońskiej do tworzenia chrupiącej panierki do kurczaka, krewetek, ryb i warzyw. Jest przygotowywana z miąższu białego chleba pozbawionego skórki. Panko ma delikatną, lekką i przewiewną konsystencję, która sprawia, że jest chrupiąca podczas gotowania i wchłania mniej oleju niż tradycyjna bułka tarta.
mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże
Bułka tarta
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta
Bułka tarta wrocławska
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta BIO
Bułka tarta razowa BIO
Panier z ciecierzycy
Makaron Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Liście alg morskich nori (10 szt.)
Mleczko kokosowe (5-7% tł.)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Imbir różowy marynowany (krojony)
Ryż do sushi Nakato
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Makaron sojowy (2x50g)
Olej sezamowy
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.