PRYMAT
Przyprawa do kurczaka pikantna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do kaczki to oryginalna mieszanka ziół i przypraw, skomponowana w taki sposób, by jej składniki podkreślały unikalne walory smakowe kaczego mięsa. W torebce znajdziesz m.in. cząber, koperek, majeranek, słodką paprykę i czosnek. Przyprawa doskonale nadaje się do zastosowania zarówno do tradycyjnej kaczki z jabłkami pieczonej we własnym tłuszczu, jak i kaczek nadziewanych, pieczonych lub smażonych, może być również stosowana do sporządzania sosów.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kaczki
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do kurczaka SWEET&SPICY z miodem czosnkiem i pieprzem cayenne (Georgia Style)
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do kurczaka po węgiersku
Przyprawa do indyka
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Moja babcia uwielbiała egzotyczne przepisy. Jej kulinarne opowieści rozbudzały marzenia o podróżach - chciałem sprawdzić, jak smakuje pekińska kaczka pieczona w ogniu z brzoskwiniowego drewna, albo andaluzyjska - z cytrusami i oliwkami. A zanim marzenia stały się rzeczywistością, zajadałem się swojską złotą kaczką nadziewaną jabłkami i żurawiną. Więcej inspiracji znajdziecie na: Facebook: Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl
Kaczka z jabłkami Składniki (dla 4-6 osób): 1 kaczka (ok. 1,5 kg) lub 6 udek, 80 g suszonej żurawiny, 11 soku jabłkowego, 0,5 kg jabłek, 1 opakowanie przyprawy do kaczki Kamis. Przygotowanie: 1. Kaczkę natrzyj przyprawą i odstaw w chłodne miejsce na kilka godzin. 2. Ułóż w naczyniu żaroodpornym, dodaj żurawinę i zalej sokiem jabłkowym. 3. Każde jabłko pokrój na 8 części, usuń gniazda nasienne i obłóż kaczkę. 4. Piecz w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 °C przez ok. 2,5 godziny.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00