PLANTON Microbiome
Kefir Gut - Wegańska alternatywa kefiru
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Kanka powstaje podczas naturalnego procesu fermentacji z udziałem bakterii mlekowych. Zawiera 2% tłuszczu, ma niski indeks glikemiczny i mało kalorii. Kefir ma świetne właściwości odżywcze, jest naturalnym probiotykiem, zawiera dużo białka i wapnia, ponadto doskonale nawadnia organizm podczas upałów czy wysiłku.
Kefir naturalny 2% tłuszczu Kanka 400 g
mleko częściowo odtłuszczone pasteryzowane, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
zawiera: mleko
Kefir Gut - Wegańska alternatywa kefiru
Najniższa cena: 7,99 zł
Kefir sokólski
Najniższa cena: 3,69 zł
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir Łowicki
Kefir luksusowy
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir luksusowy
Kefir owczy BIO
Kefir kozi BIO
Kefir naturalny
MLEKO UHT 3,2%
Mleko UHT bez laktozy (1,5% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Mleko UHT (1,5% tł.)
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny
Twaróg półtłusty
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Masło extra 82% tłuszczu
Jogurt naturalny
Jogurt naturalny bez laktozy
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser żółty Edamski ( plastry)
Masło extra osełka (82% tł.)
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów