SEROVIA
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser Serovia #3 dojrzewający naturalnie wędzony dymem tłusty w plastrach który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem. Podczas wędzenia używane jest drewno bukowe i olchowe, co gwarantuje ekscytujące wrażenia smakowe. Jego słonawy smak wspaniale komponuje się z wszelkimi dodatkami na kanapkach. Z kolei prawie jednolita struktura, bez oczek oraz delikatna skórka po wędzeniu sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło (w tym grillowanie) zachowując odpowiednią topliwość. Powstał wyłącznie z polskiego mleka, pochodzącego z własnego skupu od hodowców na Lubelszczyźnie, Podlasiu i Mazowszu. Zawiera nie mniej niż 45% tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Produkt polski
wędzony dymem olchowo-bukowym
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów i laktozy
wysoka zawartość wapnia
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
tacka - zmieszane
folia - plastik
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser Mozzarella (kostka)
Ser żółty dojrzewający typ szwajcarski (plastry)
Ser Mozzarella tarty
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #3 to ser typu holenderskiego, który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i poddany ściśle kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem z drewna bukowego i olchowego. Słonawy smak wspaniale komponuje się z różnymi dodatkami na kanapkach. Jednolita struktura z delikatną skórką sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło, np. grillowanie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Serovia Filharmonia smaku
Wsłuchaj się w ten smak! www.serovia.pl