DELECTA
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
5% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem. Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
5% taniej
Dżemix uniwersalny 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
5% taniej
Żelatyna spożywcza BIO
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna uniwersalna
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Żelatyna spożywcza
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Żelatyna w listkach 6 szt.
Żelatyna wieprzowa
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,79 zł
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO
Kisiel o smaku truskawkowym z wit. C bezglutenowy BIO
Kisiel o smaku wiśniowym z wit. C bezglutenowy BIO
Przechowywać w suchym miejscu.
Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu. Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje.
Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00