PRIPRAVKA
Przyprawa do mięsa mielonego (poddana obróbce parą)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Glazury do mięs i dań mięsnych pozwalają osiągnąć odpowiednie walory smakowe potrawy oraz zapewnić kruchość i delikatność mięsa po obróbce termicznej
gotowa w 5 minut
starcza na 800 g skrzydełek z kurczaka
bez dodatku: glutaminianu monosodowego, konserwantów
Przyprawa do mięsa mielonego (poddana obróbce parą)
Chilli con carne (mieszanka przypraw)
Najniższa cena: 3,75 zł
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Przyprawa do żeberek z miodem
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Przyprawa do pieczeni
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa do dań z dyni
Oregano
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do dań z fasoli
Przyprawa do sosu tzatziki
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Glazurowane skrzydełka z kurczaka Dodaj tylko: 4 łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g skrzydełek z kurczaka 1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut. 2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych skrzydełkach. Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu. Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku! Wiele możliwości! Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni: Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką Dodaj do: Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera Znajdź swoje ulubione rozwiązanie! Nie musisz wcześniej marynować mięsa Bez marynowania - Wymieszaj z wodą lub olejem - Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie Danie gotowe!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów